Folosind Quick Citat formularul

Rapid and ușor! Pur and simplu completați în casetele furnizate, precum and Transcamion are grijă de restul!

Întrebări frecvente

Dacă sunteți în căutarea pentru bilete de transport de mărfuri, atunci experții la echipă Transcamion sunt persoanele potrivite pentru a alege. Transcamion a fost cooperat îndeaproape cu firmele de transport cu feribotul de zeci de ani și are o privire de ansamblu a tuturor rutelor de feribot din Europa. Acest lucru vă oferă mai mult de 800 de conexiuni de feribot la peste 400 de rute din și din Europa, plus țările din regiune Levant, Egipt și statele din Maghreb.

La Transcamion, puteți face rezervări de feribot pentru toate tipurile de masini de transport. Fie că sunteți în căutarea la autoutilitare, camioane, camioane articulate, unități de camion-remorcă neînsoțiți sau transportate pe propriile roți. Și, desigur, care include, de asemenea, transporturi speciale, care sunt foarte mari în ceea ce privește dimensiunile și / sau tonaj, transportul de mărfuri periculoase și transportul animalelor vii lor.

Procedura de rezervare la Transcamion se bazează în totalitate pe cele mai noi metode de confirmare. Prin urmare, veți primi, în general, confirmarea rezervării prin fax sau e-mail, sau putem trimite prin SMS pe telefonul mobil driver-ul lui.

Pentru că am lucrat atât de multe decenii cu mai multe companii de transport cu feribotul și au propriile noastre informatice directă cu ei, veți primi generală confirmarea rezervării în termen de 30 de minute la cel mai mult.

Pe unele rute din zona Mediterană și Marea Neagră, sau cu privire la ceea ce ar putea fi numit "rute exotice", serviciile de rezervare ale companiilor de transport maritim în cauză nu este (încă) pana la niveluri din Europa de Vest. În astfel de cazuri, poate dura 1-2 zile, în ciuda celor mai bune contactele Transcamion. Transcamion va tine la curent cu privire la timpul de asteptare mai.

Cu cât traseul și mai puține plecări există, cu atât mai repede ar trebui să rezervați cu noi. Listele de rezervare de transport de marfă companiile maritime "sunt, în general, deschise doar 1-2 săptămâni înainte de plecare. Înainte de aceasta, prin urmare, aceasta este, de obicei, nu este posibil să faceți o rezervare - deși puteți trimite cerință rezervarea la Transcamion mai devreme, desigur. Vom face apoi bac-ul de transport de marfă rezervare la cât mai curând posibil.

În mod normal, 2-3 zile înainte va fi suficientă. Pentru rute scurte, cum ar fi Calais - Dover sau Puttgarden - Roedby, puteți rezerva dreptul de până la câteva ore în prealabil, în funcție de disponibilitatea spațiu, desigur.

Echipa Transcamion va încerca totul. Cu toate acestea, succesul nu depinde numai de timpul și de disponibilitatea de spațiu.Principalul Cerința de aici este faptul că societatea de transport maritim în cauză se pot ocupa rezervările de ultim moment din punct de vedere tehnic. Daca da, suntem de asemenea, fericit de a accepta rezervările pentru plecarile in aceeasi zi.

În general vorbind, nu aveți nevoie de bilete și nu veți primi nici un de la noi, fie.

Numărul nostru de rezervare combinată cu numărul de înregistrare camion prevedea autorizația de îmbarcare. Acest lucru se realizează, la urma urmei, folosind contul Transcamion. Acesta este modul în care aceasta este de asemenea posibil pentru noi de a accepta rezervările la scurt.

Vei fi trimis doar un proiect de lege separat de Transcamion dacă spate călătorie nu a primit cartonașul galben împreună cu călătoria până la destinație. Veți găsi apoi abrevierea "ow" (one-way) pe factura, ceea ce înseamnă că acest proiect de lege este doar pentru o singură călătorie.

Dacă ați rezervat călătoria dus-întors împreună, vă va fi trimis doar un proiect de lege pentru ambele călătorii; partea din spate călătorie este apoi marcat pe proiectul de lege ca "RT" (dus-întors).

Transcamion trebuie în mod natural să fie plătit pentru rezervarile facute prin Transcamion.

Aceasta este, de asemenea, un avantaj pentru tine. Numai în acest fel veți avea dreptul la prețul de feribot negociat de Transcamion, cu fundalul ca de lungă durată, partener important pentru companiile de transport maritim.

Dacă plătiți la docuri, va trebui, de asemenea, să plătească prețul valabil la docuri pentru o rezervare individ.

În funcție de destinație, șoferii sunt alocate cabine drivere speciale. Există, în general, cabine de 2 sau 4-dana.

Cabine individuale pot fi, de asemenea, rezervat prin Transcamion, dacă este disponibil, la plata unei suprataxe.

Pe anumite feriboturi, tabele restaurant separate, de asemenea, rezervate pentru conducătorii auto. Unele feriboturi oferă, de asemenea, separate de "saloane pilotului".

În mod normal, trecere doar pentru un driver este inclus în preț. Cu toate acestea, există, de asemenea, rute în Europa pe care un conducător auto și un copilot sunt incluse în prețul - în Anglia, de exemplu.

Doar o persoană care deține o licență camion de conducere este privit ca un copilot. Cu toate alte grupuri de persoane, se poate întâmpla ca acestea nu sunt acceptate în calitate de co-drivere, deoarece prețul de copilot este actualizata. Acest lucru este valabil pentru soții și copii.

Diferite linii de feribot sunt în prezent de tarifare un supliment de combustibil pe transport de marfă marin. Acest supliment se numește "suprataxa de combustibil". Transcamion trece pe suprataxa de combustibil la cursul valabil la data expedierii.

Aceste suprataxe se pot schimba de la o zi la alta, la fel ca și prețurile de combustibil la stațiile de alimentare.

Dacă descoperiți că aveți de gând să ajungă la docuri după închiderea sau sunt de fapt vrea să rateze plecarea, vă poate ajuta să vă ajute:

 • Confirmarea rezervării Transcamion include, în general, numerele de telefon ale biroului îmbarcare.
 • Vă rugăm să luați legătura cât mai curând posibil, dacă îți dai seama că ești doar gând să ajungeți după porțile au fost închise sau sunt susceptibile de a fi dor feribot.
 • Eforturile vor fi făcute pentru a vă reprogrameze pe plecarea următor.
 • În cazul în care compania de transport maritim nu are nici o plecare adecvat sau nu pot găsi nici un spațiu pentru tine, vă rugăm să contactați imediat biroul de rezervare Transcamion.
 • Vom încerca apoi să vă rezervați cu o altă companie de transport maritim sau pe o cale diferită, care este o alternativă logică.
 • Acest serviciu este, în general, oferit gratuit de către Transcamion!

Da - nu te las singur în timpul călătoriei, chiar și în afara orelor normale de birou. Transcamion vă va oferi un număr de telefon mobil de urgență, în cazul în care aveți dificultăți neașteptate. Serviciul nostru de urgență se poate ajunge în zilele de lucru în seara până la 22 și va ajuta să rezolvați problemele cele mai urgente.

Serviciul de urgență nu poate accepta nici rezervările. Rezervarile sunt luate în funcție de numărul nostru de telefon centrală până la 20 cel târziu.

Nu în mod automat! Cu toate acestea, puteți avea vehiculul asigurat suficient împotriva riscurilor maritime în plus, prin intermediul Transcamion de la momentul in care o parca pe feribot până în momentul în care părăsește acest loc de parcare.

Pentru informații mai detaliate despre opțiunile de asigurare, sau pentru ce tip de accidente marine riscurilor de asigurare este logic și necesar, contactați Transcamion astăzi.

Date de contact în caz de avarie depinde de ceea ce a fost cauza a prejudiciului. Prin urmare, este esențial să țineți cont de următoarele distincții:

 • Prejudiciul a fost cauzat de un act al lui Dumnezeu, cum ar fi o furtună etc .: Dacă ați luat o asigurare marin, prejudiciul va fi acoperit de acest (a se vedea condițiile de asigurare). În acest caz, vă rugăm să raporteze prejudiciul imediat la ordonatorul de încărcare la bord, l-au documentat și apoi cu nerăbdare să Transcamion.
 • În cazul în care prejudiciul a fost cauzat de o greșeală deliberată din partea societății de transport maritim sau de personalul acesteia, trebuie să vă plângere cu privire la aceasta reprezentantului companiei de transport maritim de la bord - ideal ofițer de încărcare feribotul de.
 • Daunele care a fost cauzată, de exemplu, prin alte vehicule sau pasagerii nu sunt din vina companiei de transport maritim. Va trebui să rezolve această direct cu partidul care a provocat dauna, la fel ca un accident de circulație pe drum. Vă recomandăm să înregistrați imediat incidentul și să raporteze prejudiciul prompt la compania de asigurări de vehicule.

Noi nu considerăm solicitări speciale ca o problemă; le vedem ca pe o oportunitate de a scoate în evidență amploarea plin de serviciile noastre.

Din cauza contactele noastre directe strânse cu companiile de transport maritim și de alți parteneri, suntem de asemenea, posibilitatea să se ocupe de cererile speciale repede și fără complicații.

Fie ca aveti nevoie pentru a transporta vehicule excesiv late sau grele, bunuri periculoase sau de animale vii - indiferent de ceea ce este - nu strica sa cere, iar echipa Transcamion sunt pregătite pentru orice.

Pentru transporturi speciale de peste 40 de tone sau peste lungime 20m, lățime 3m sau înălțimea 4.5m, feriboturile speciale pot fi necesare. Transcamion le are. Și le are, de asemenea, pentru transporturi de peste 150 de tone sau lungime 25m sau lățime 5m.

"Clasificarea IMCO" definește exact ce bunuri sunt periculoase, de la vopsele de ulei la explozivi. Feriboturile cu punțile închise sunt de multe ori nepotrivite pentru acest lucru.

Transcamion știe unde există feriboturi speciale cu punți superioare deschise pentru masini de mărfuri periculoase - cere echipei noastre de transport de marfă experimentat pentru detalii.

Ne-ar fi bucuroși să vă cărora li se aplică reglementările pentru animalele de transport maritim de viață informează, spre deosebire de reglementările de transport maritim sarcini normale.

Transcamion vă oferă o întreagă serie de servicii aferente pentru rezervările de transport de mărfuri - a vă asigura că totul merge bine, atunci când Jocurile sunt făcute. Servicii Transcamion includ:

 • rezervări online pentru manipularea rapidă
 • confirmare de rezervare expres
 • actualizată în mod regulat listări de feribot
 • prețuri echitabile, rezonabile
 • ajutor de urgență în week-end
 • fiabilitatea și planificare certitudine
 • consiliere cu privire la planificarea cele mai bune rute
 • o echipă de experți cu vorbitori nativi
 • Roro ca alternativă
 • cunoștințe de docuri pentru rezervare fără risc