Folosind Quick Citat formularul

Rapid and ușor! Pur and simplu completați în casetele furnizate, precum and Transcamion are grijă de restul!

Legal

Transcamion
Agenție Maritimă
Bodenseestr. 29
D - 81241 München
Telefon +49 (0) 89/89 60 73-0
Imputernicit legal al directorului general: James Howe-Davies
Inregistrat la: Tribunalul München
Numar de inregistrare la registrul Comertului:. 55328
Numar de identificare fiscală in scopuri de TVA conform Art. Nr. § 27 din Legea TVA-ului
DE 129 48 19 86

Responsabil din punct de vedere al continutului conform § 6 MDStV James Howe-Davies

Conditii de utilizare - CLICK AICI

Clauza de exonerare a raspunderii

1. Conținutul ofertei on-line

Autorul își rezervă dreptul de a nu fi responsabil pentru actualitatea, corectitudinea, integritatea sau calitatea informațiilor furnizate.

Pretențiile de răspundere față de autor legate de daune materiale sau imateriale, cauzate prin utilizarea sau neutilizarea oricaror informații furnizate, respectiv prin utilizarea de informații incorecte și incomplete, sunt excluse, atata timp cat din partea autorului nu exista nicio culpa premeditata sau vreo neglijenta evidenta.

Toate ofertele raman sub rezerva confirmarii și nu creeaza obligații. Autorul își rezervă în mod expres dreptul de a modifica, a completa, a sterge sau a suspenda definitiv publicarea unei părți ale ofertei sau întreaga ofertă fără notificare prealabilă.

2. Referinte si Site-uri

Pentru referințe directe sau indirecte la alte site-uri ("hyperlink"), care sunt în afara ariei de responsabilitate a autorului responsabilitatea acestuia ar intra în vigoare in cazul in care autotul are cunostinta de continutul acestora si ar fi tehnic posibil si rezonabil sa previna utilizarea de conținut ilegal.

Autorul declară în mod expres că, la momentul stabilirii Link ului, nu exista niciun conținut ilegal pe paginile legate. Autorul nu are nicio influenta asupra conceperii actuale si viitoare a conținutului sau al paginilor legate / conectate.

Prin urmare, el se distanțează de toate conținuturile paginilor legate / conectate care au fost modificate după creearea link-ului.

Această declarație se aplică tuturor link-urilor introduse in Oferta de pe Internet si tuturor referintelor, precum și tuturor postarilor externe în cărți de oaspeți, forumuri de discuții, directoare link, liste de adrese de Email și toate celelalte forme de baze de date la care este posibil accesul extern. Furnizorul site-ului la care se face referire este raspunzator pentru un conținut ilegal, incorect sau incomplet și în special pentru daune rezultate din utilizarea sau neutilizarea informațiilor prezentate acolo.

3. Drepturi de autor și mărci comerciale

Autorul se străduiește sa respecte drepturile de autor ale imaginilor, graficelor, fișierelor de sunet, secvențelor video și textelor, sa foloseasca propriile imagini, grafice, fișiere de sunet, secvențe video și texte sau sa foloseasca grafică ce nu are nevoie de licență, documente audio, secvențe video și texte in toate publicatiile lui.

Toate marcile comerciale si eventual numele de marca protejate de către terți numite in oferta de pe Internet sunt supuse prevederilor dreptului de autor și dreptului mărcilor comerciale aplicabile. Simpla mențiune nu implică faptul că mărcile comerciale nu sunt protejate de lege!

Dreptul de autor pentru orice material publicat sau conceput de autor rămâne in posesia autorului site ului. Orice duplicare sau utilizarea unor astfel de grafice, documente sonore, secvențe video și texte în alte publicații electronice sau tipărite nu este permisă fără permisiunea expresă a autorului.

4. Politica de confidențialitate

Atata timp cat exista posibilitatea de introducere de date personale sau comerciale in oferta de pe internet (adrese de Email, nume si adrese) atunci utilizatorul va renunta voluntar la aceste date.

Utilizarea și plata tuturor serviciilor oferite se va face - dacă este tehnic posibil și rezonabil - fără nici o specificare de date cu caracter personal sau sub pseudonim. Se interzice utilizarea datelor cu caracter personal, cum ar fi adrese poștale, numere de telefon sau fax și adresele de e-mail, pentru a trimite informații nesolicitate unor terti. Este interzisa expedierea de mesaje de tip spam si in cazul încălcarii acestei interdicții se vor urma pasii legali necesari impotriva unor astfel de activitati.

5. Valabilitatea juridică a acestui disclaimer

Acest disclaimer este parte a ofertei publicate pe internet la care se face referire pe aceasta pagina. Dacă secțiuni sau termeni individuali ale acestui text nu sunt legale, nu mai sunt sau nu corespund în totalitate cu celelalte părți ale textului, celelalte parti ale documentului rămân neafectate în conținutul și valabilitatea lor.